Workshop broodbakken: bakken met verschillende graansoorten (Jorrit)

dinsdag
18
sep
17:00-22:00
+ Google Agenda + iCal

Onmisbaar als je vaker brood wilt bakken is kennis van graansoorten, zodat je gevarieerd brood kunt maken. Je krijgt uitleg over verschillende (Nederlandse) graansoorten en kenmerken hiervan: rogge, spelt, haver en tarwe. Waar moet je rekening mee houden als je met deze granen bakt? Je weegt granen af en maakt verschillende samenstellingen. We zorgen voor een mooie diversiteit aan producten zodat je de verschillen goed ervaart tijdens de processtappen.

In deze workshop van vijf uur leer je alle stappen van het ambachtelijk maken van een brood. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om mee te doen.

Groepsgrootte
Maximaal 12 deelnemers

Prijs
€ 75,- per persoon, de prijs is inclusief BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)

Inclusief
– broodmaaltijd
– koffie, thee
– lesmateriaal en recepten
– zelfgemaakte broden neem je mee naar huis

Tijd  
dinsdag  17:00 – 22:00

Data najaar 2018
di 18 september
di 16 oktober

Informatie
Voor meer informatie mail ons naar: cursus@streekbakkerjorrit.nl

Inschrijving
Schrijf je hier in.

Kaart wordt geladen...